Partners

Sanmax logoSanmax is méér dan een online webbureau. Ze zijn een online en offline partner die met je meedenkt en naar de meest geschikte manier zoekt om jouw merk, product of dienst online in the picture te zetten. Sanmax boetseert mee aan de identiteit en de uitstraling van je bedrijf door middel van webdesign en webdevelopment, corporate identity, e-mailmarketing, online agendabeheer, training en nog veel meer.


Spectrum Group logoSpectrum is een groep van onafhankelijke experts met een zeer ruime ervaring in de IT-sector, waar zaken op heel wat verschillende manieren worden aangepakt. Dankzij die veelzijdige ervaring kunnen ze jouw idee vanuit verschillende hoeken bekijken, en samen beslissen wat het beste overeenstemt met wat je voor ogen hebt.


Studio Fluxi logoJeroen Aendekerk & Dorien Smeets, zijn de oprichters van StudioFluxi! Een Creatieve Studio waar je terecht kan voor Fotografie,Film,Product Design, Grafisch Design,…


Onivu logoOnivu is een all round media- & reclamebureau met de focus op webdevelopment, drukwerk en marketing. Speciaal gericht op jouw doelgroep.


WebtifyWebtify is een no-nonse webbureau met een uitstekende service. Dankzij hun expertise en gedrevenheid kan je voor eender welk project bij hen terecht!


Soldiva logoSoldiva is gespecialiseerd in verschillende vakgebieden, wat maakt dat je voor al jouw vragen of problemen bij hun terecht kunt. Soldiva kiest voor de collectieve sterkte van individuele experts. De juiste persoon op de juiste plaats, dat is de enige filosofie die het gewenste resultaat oplevert!


Liswood&TacheLiswood & Tache is de ideale direct marketingpartner om jouw zaak op de kaart te zetten. Een bedrijf met gezond verstand, creativiteit, flexibiliteit en een goede service!


Soldiva logoWebsauce staat voor online lead generation. Dure woorden, waarmee we willen zeggen dat we jouw online marketing van A tot Z onder handen nemen. Ideale partner om jouw website of webshop op een gezonde manier te laten groeien!