Over Martijn

Hallo

Ik ben al bezig met internet / marketing sinds mijn jeugd.  De opdrachten die ik kreeg op de hogeschool hebben mij ervan overtuigd dat dit hetgene was waarin ik mij wou verdiepen.

De laatste jaren FullSizeRender_1heb ik mij steeds meer verdiept in het online marketing gedeelte, het verhaal rond een website. Wat is er nodig om leads te verzamelen? Hoe kan ik mensen overtuigen om te kiezen voor mijn product(en) of dienst(en)? Het zijn die vragen die mij vooral bezighouden! Daarom ben ik dan ook actief als freelance online marketeer in Limburg en ver daarbuiten.Lissabon

Momenteel ben ik continu bezig met het bedenken en uitwerken van internet marketing strategieën voor klanten. Een nieuwe website online plaatsen is niet voldoende! De strategie rond je website moet ook kloppen zodat mensen de weg naar je
website vinden.

In welke regio's ben ik actief?

Gezien ik zelf woonachtig ben in Opoeteren, zijn de meeste van mijn klanten ook gevestigd in Limburg. Als online marketeer is het echter niet noodzakelijk om altijd op locatie te werken bij de klant. Dankzij Skype en andere handige tools kan er tegenwoordig online veel geregeld worden op het gebied van online marketing.

Toch houd ik er ook van om een keer langs te komen bij jou op kantoor! Op die manier krijg ik als online marketeer een goed beeld van wat je juist doet als bedrijf. De locatie mag dus geen drempel vormen wanneer je op zoek bent naar een online marketeer. Of je nu woonachtig bent in Limburg of West-Vlaanderen, een online marketing strategie opzetten en uitvoeren kan altijd.

Ontspanning is ook belangrijk!

Wanneer ik niet aan het studeren of werken ben dan is de kans groot dat ik aan het sporten ben. Voetballen, lopen, fietsen en zwemmen zijn de sporten die wekelijks aan bod komen. Zo nu en dan probeer ik mee te doen aan een groot sportevent. Zo heb ik in april 2014 deelgenomen aan de marathon van Parijs en heb ik enkele maanden later in augustus de Col du Tourmalet bedwongen met de koersfiets.

Laat dus gerust iets weten wanneer je op zoek bent naar een freelance online marketeer die jouw business op korte termijn een boost kan geven. Bekijk mijn LinkeIn profiel en kom meer te weten over mijn ervaring en expertise.

Tot snel!

Google certificaten​

Online Marketing Certificaat

AdWords_Certificaat

Google Analytics Certificat